בשרים | Meats

אוסובוקו עגל על מצע ירקות ועשבי תיבול

0
0

חלקי הבשר המתאימים ביותר לאוסובוקו הם שריר הזרוע או שוק עם עצם.
אוסובוקו עגל על מצע ירקות ועשבי תיבול
החומרים הדרושים:

2 ק”ג עצמות עם בשר לאוסובוקו
3 ראשי כרישה
2 בצל גדול
4-5 גזרים
2 ראשי שום
5-6 עלי דפנה
צרור עלי טימין
פלפל שחור גס
מלח
שמן זית
בקבוק בירה ’לף בלונד’ (אפשר, גם להשתמש בכל בירה בלונדינית טובה אחרת).
ארטישוק ירושלמי

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את כל הירקות חתוכים גס, ומניחים בצד מטגנים את העצמות קצת מכל צד, ומסדרים בתבנית חרס מפזרים את הירקות החתוכים והמטוגנים מעל מוסיפים את השום, עשבי התיבול, מלח ופלפל ושופכים בקבוק בירה שלם, מעל אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה ולאחר מכן בחום של 120 מעלות לעוד שעתיים-שלוש.

* המתכון מובא מתוך תוכנית “גידי גוב הולך לאכול” בערוץ 8 בכבלים.

בתיאבון!

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן